نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند

ماکرون: اوکراین نباید با تسلیحات غرب به خاک روسیه حمله کند

رئیس جمهور فرانسه با بیان اینکه فعلا درخواست جدیدی از اوکراین برای دریافت تسلیحات بیشتر ندارند، گفت که کی‌یف نباید با سلاح‌هایی که کشورهای غربی به او داده‌اند، به قلمرو روسیه حمله کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه دوشنبه درباره هرگونه اقدام اوکراین برای استفاده از تسلیحات ارسالی غرب جهت حمله به خاک فدراسیون روسیه هشدار داد.

 

ماکرون طی نشست خبری مشترک با «مارک روته» نخست‌وزیر هلند در شهر لاهه، گفت اوکراین نباید با سلاح‌هایی که کشورهای غربی به او داده‌اند، به قلمرو روسیه حمله کند.

 

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی در این‌باره توضیح داد: «یکی از ضوابط تأمین تسلیحات [برای اوکراین] این است که نباید منجر به افزایش درگیری شوند. این یعنی که سلاح‌های ارائه شده [به کی‌یف] نباید برای حمله به خاک روسیه استفاده شوند».

 

رئیس جمهور فرانسه تاکید کرد تسلیحاتی که به مقامات کی‌یف تحویل داده شده‌اند فقط باید برای حفاظت از این کشور در مقابل حملات روسیه استفاده گردند.

 

طبق این گزارش، ماکرون در بخش دیگری از صحبت‌هایش اظهار داشت که فرانسه درخواست جدیدی از اوکراین برای ارسال تسلیحات بیشتر به این کشور دریافت نکرده‌اند.

 

ریانووستی به نقل از وی نوشت: «ما تصمیم‌ها [برای ارائه سلاح به اوکراین]‌را بر اساس درخواست‌های تدوین‌شده اتخاذ می‌کنیم. تاکنون چنین درخواستی نداریم. اما هر زمانی که درخواست ارائه شود، ما آنها را ارزیابی می‌کنیم تا ببینیم چه چیزی برای آن مفید است و چه کاری می‌توانیم در موعد مقرر انجام دهیم».

 

پیش از این، «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین شامگاه یکشنبه با ارسال نامه‌ای به همتای فرانسوی خود، از او خواست که مانع حضور ورزشکاران روس در رقابت‌های المپیک سال آینده میلادی شود./ فارس

ارسال نظر